W kuchni najlepiej smakuje:
- Z chrupiącym pieczywem
- Do herbaty
- Z sałatkami owocowymi
- Jako zdrowy dodatek do owsianek
Nasze w 100% naturalne miody przypadną do gustu każdemu smakoszowi.
Krystalizacja miodu jest procesem naturalnym i świadczy o naturalnym pochodzeniu miodu. Miód skrystalizowany można doprowadzić z powrotem do płynności, bez utraty jego właściwości, podgrzewając go do temperatury 40-42 stopni.
Miody: Słonecznikowy i Akacjowy zawierają:
- glukozę,
- fruktozę,
- olejki eteryczne,
- flawonoidy,
- garbniki i enzymy,
- witaminy z grupy B,
- potas,
- magnez,
- mangan,
Miód to zdecydowanie bardzo dobre źródło energii (100 gram to ok. 330 kalorii), a spożywanie go jest zalecane we wszelkich stanach osłabienia, przemęczenia, niedożywienia i rekonwalescencji po chorobach.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.