Miód rzepakowy
Wyróżnia się na tle innych miodów. Ma łagodny smak, a przy tym jest najsłodszy ze wszystkich miodów. Jego cena jest stosunkowo niska. Zazwyczaj Krystalizuje się szybko, w ciągu kilku dni po odbiorze. Ma złotą barwę, po skrystalizowaniu jest biały lub kremowy, o konsystencji drobnoziarnistej, mazistej. Ma zapach kwitnącego rzepaku, z czasem woń słabnie.
Miód lipowy:
Wykorzystywany w przeziębieniach, grypie, kaszlu, zapaleniu oskrzeli. Działa antyseptycznie i uspokajająco. Dla wzmocnienia jego działania podaję się go w herbacie z kwiatu lipowego, w chorobach przebiegających z gorączką, w kaszlu, zapaleniu oskrzeli, w stresie, niepokoju i bezsenności.
Szczegóły:
w zestawie: dwa miody o pojemności 1000 g każdy
pochodzenie: Polska
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.